Eylül ayının ilk haftasında kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımları devam ederken yeni yayınlanan ilanlarda da SYDV kapsamında toplamda 11 personel alımı gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. Farklı pozisyonlarda yapılacak olan alımda adaylar farklı illerde ve ilçelerde görev alacaktır. Buna göre alım yapacak olan SYDV’ler, kadrolar, ilgili pozisyonlara ilişkin başvuru şartları haberimizin devamında yer almaktadır.

Hangi SYDV’ler Alım Yapıyor?

Farklı illerde gerçekleştirilecek olan SYDV alımlarında toplamda 11 personel istihdam edilecek olup bu kapsamda alım yapacak olan kurumlar ve ilanlara son başvuru tarihleri şu şekilde yer almıştır.

  • Kastamonu İnebolu SYDV 09.09.2019
  • Ordu Ünye SYDV Pers. Alımı 09.09.2019
  • Konya Altınekin SYDV Pers. Alımı 09.09.2019
  • Sivas Yıldızeli SYDV Pers. Alımı 06.09.2019
  • Kırklareli SYDV Pers. Alımı 09.09.2019

Buna göre Kastamonu İnebolu SYDV 2 temizlik işçisi, 1 şoför alımı, Ordu Ünye SYDV 1 büro görevlisi, Konya Altınekin SYDV 3 yaşlı ve engelli bakım personeli alımı, Sivas Yıldızeli SYDV 2 kömür yükleme boşaltma elemanı alımı, Kırklareli SYDV 2 hasta ve yaşlı bakım proje personeli alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları ve Şekli

İlgili 5 SYD kapsamında11 personel alımı yapılacak olup adayların sağlaması gereken şartlar ilanda yer alan pozisyona göre değişiklik göstermekle birlikte en az öğrenim şartını sağlama şartı ile ilgili yaş aralığında olma, bazı ilanlarda KPSS puanına sahip olma, ilgili belge ve sertifikalara sahip olma gibi çeşitli özel şartlar aranmaktadır.

İlgili ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için tıklayınız.