Ocak ayının ikinci haftasını da geride bırakırken İŞKUR üzerinden de yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu ilanlar içerisinde kamu kurumu olan belediyelere ait ilanlar da yer almakta olup güncel ilanlarda 4 belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 198 personel alımı gerçekleştirilecektir. Farklı kadrolarda yapılacak olan alımlarda, ilgili belediyeler ve ilanlara son başvuru tarihleri haberin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Alım Yapan Belediyeler

Alım gerçekleştirecek olan belediyeler ve alımın yapılacağı kadrolar şu şekilde açıklanmıştır. Çanakkale Çan Belediyesi toplamda 35 işçi alımı yapacak olup adaylar beden işçisi olarak görev alacaktır. Muğla Köyceğiz Belediyesi 21 işçi alımı yapacak olup hemşire ve genel işçi pozisyonlarında alım, İstanbul Üsküdar Kent Hizmetleri 30 vasıfsız işçi, 10 10 toplum sağlığı yardımcı elemanı ve 10 güvenlik görevlisi alımı, Antalya İnsan Kaynakları 90 işçi alacak olup bunların 1’i elektrik teknisyeni, 1’i sıhhi tesisatçı, 34’ü kadın güvenlik görevlisi, 56’sı erkek güvenlik görevlisi olarak yer aldı.

Başvuru Şartları Neler?

Adaylardan ilana göre değişmekle birlikte en az ilköğretim mezunu adaylar da alınmaktadır. Aynı zamanda adayların ilanlarda yer alan en belirli yaş aralığını sağlama, ilgili güvenlik sertifikalarına sahip olma, ilana göre değişmekle birlikte ilanın yapıldığı ilde ikamet ediyor olma şartı ve erkekler için askerliğini tamamlamış olma şartları da bulunmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili ilanlara https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresinden ulaşmak mümkündür.