Zeytinburnu Belediyesi memur alımı ilanı yayımlandı.

Az Önce gelen ilan ile İstanbul Zeytinburnu Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamda istihdam edilmek üzere memur alımı yapacağını bildirdi. Belediye bünyesine Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alacak. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana göre başvurular Ekim ayında alınacaktır. Peki başvuru şartları nelerdir?

Zeytinburnu Belediyesi Memur Alımı Kontenjan Dağılımı:

Zeytinburnu Belediyesi Genel İdare Hizmetleri sınıfında 6. ve 9. dereceli kadrolarda istihdam edilmek üzere 5 Memur alımı yapacak. Buna göre, 1 Tahsildar ve 4 Bilgisayar İşletmeni alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları Nedir?

Genel olarak adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacaktır.

Özel olarak adaylardan,

  • 2020 yılında yapılan KPSS'den Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,
  • En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • Daha önce görev yapılan kamu kurum ve kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak,

şartları aranacaktır. Ayrıca eğitim olarak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Zeytinburnu Belediyesi memur alımı başvuruları sadece istenen belgelerle yapılacak. Bu kapsamda süreç 3 Ekim 2022 tarihinde başlayacak olup en geç 7 Ekim 2022 tarihine kadar başvuru alınmış olması gerekmektedir. Başvurular Elektronik ortamda veya şahsen yapılabilecektir.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim