Zeytinburnu Belediyesi memur alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz günlerde yapılmış olan duyuru ile Zeytinburnu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde gelen duyuruya göre KPSS Puanı ile 42 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvuruları Bugün başlamış olan ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız. 

42 Zabıta Memuru Alımı Başvurusu Başladı!

Zeytinburnu Belediyesi bünyesine 42 kişilik kadro ile,

  • Ön Lisans Mezunu 3 Kadın ve 14 Erkek,
  • Lisans Mezunu 25 Erkek,

aday olmak üzere toplamda 42 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvuru süreci Bugün ( 04 Nisan 2022 ) itibari ile başladı. Adaylara başvuru için 4 günlük süre verilecek olup en geç 8 Nisan 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Başvurular sadece İstenen belgelerle birlikte şahsen belediye ye gerçekleştirilecek.

Başvuru Adresi: Beştelsiz Mahallesi Belediye Caddesi No:5 Zeytinburnu/İstanbul adresinde Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü

Başvuru İçin İstenen Belgeler Hangileridir?

Belediye memur alımı başvurusu şahsen gerçekleştirileceğinden elinizde doldurulmuş başvuru formu ve aşağıdaki belgeler bulunması gerekmektedir.

BAŞVURU FORMU BURADA

- Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

- Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği ya da e-Devlet üzerinden alınmış barkotlu mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

- KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu çıktısı.

- Yabancı okul mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

- Görevini devamlı olarak yapmaya engel durumu olmadığına dair beyanı,

- 2 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi başvuru formuna yapıştırılacaktır),

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

- Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

Kimler Başvuru Yapabilir?

Belediye Zabıta Memuru alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisabs veya Lisans. seviyesinde puan almış olmak şartı aranacak.

Ayrıca Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşını doldurmamış olmak, En az B sınıcı sürücü belgesine sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURU KILAVUZU BURADA