Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Ön Lisans Mezunu itfaiye eri alacak. KPSS 60 puan ile alınacak başvurular yarın başlıyor. Peki kimler başvuru yapabilecek? Adaylardan istenen belgeler nedir? Nasıl Başvuru yapılacak. İşte detaylar.

KADRO BİLGİLERİ:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyenin itfaiye eri alım ilanına başvurular sadece bazı nitelikler doğrultusunda alınacak. Buna göre adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında yapılacak.

Özel olarak ise 2018 yılında yapılan KPSS'den P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkeklerde 167cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşını doldurmamış olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER NEDİR?

1. Nüfus cüzdanı aslı veya Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi (1 adet)

2. Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, E-Devlet üzerinden alınmış barkotlu mezuniyet belgesi (aslı ibraz edilmek kaydıyla sureti Belediyemizce tasdik edilebilir) (1 adet)

3. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla sureti Belediyemizce tasdik edilebilir) (1 adet)

4. KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı (1 adet),

5. Sürücü belgesinin aslı veya Belediyemizce onaylanmak üzere fotokopisi (1 adet)

6. Biyometrik fotoğraf (bir tanesi başvuru formuna yapıştırılacak) (2 adet)

7. Adli sicil kaydı belgesi (E-Devlet üzerinden alınmış çıktı)

8. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

9. Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK!

Tekirdağ Büyükşehir belediyesine İtfaiye eri alımı başvuruları yarın başlıyor. Başvurular 10 gün sürecek. Buna göre 17 - 27 Temmuz 2020 tarihleri arasında başvuru alınacak. Başvurular www.tekirdag.bel.tr adresi üzerinden elektronik ortamda doldurarak imzaladıkları başvuru formu ve yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte sağlık personeli gözetiminde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı 100.Yıl Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:1 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresinde boy ve kilo ölçümü yapıldıktan sonra Çınarlı Mahallesi Hayrabolu Caddesi No: 4 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

BAŞVURU FORMU BURADA