Belediye Memur Alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bugün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Tefenni Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında Belediye İtfaiye Eri yönetmeliğine göre 10. dereceli ve 11. dereceli kadrolarda istihdam edilmek üzere 4 İtfaiye eri alımı gerçekleştirilecektir. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir? Kontenjan bilgisi nedir? tüm Detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Belediye Genel idare Hizmetler isınıfında istihdam edlmek üzere yayımladığı memur alımı ilanına göre 10. Dereceli Kadroya 2 kişi ve 11. dereceli kadroya 2 kişi olmak üzere toplamda 4 İtfaiye eri alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular Kadın veya Erkek adaylar içerisinden gerçekleştirilecek olup aşağıdaki tablodan ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Belediye adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar ıarayacak. Buna göre adayların genel olarak " Türkiye Dumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek Herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmmak " gibi şartlar aranacaktır.

KPSS şartı Olacak?

Adayların yukarıdaki Tabloda da göreceli gibi 2022 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı aranacaktır.

İtfaiye Eri Alımı Özerl Şartları Nedir?

  • Erkek adaylar için 167cm ve Kadın Adaylar için 160cm boyundan kısa boylu olmamak,
  • Yapılcak sınav tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak,
  • En az C Sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak,
  • 2 Kişi için İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okullarının herhangi bir bölümü, İşletme ve Muhasebe Önlisans programlarının birinden mezun olmak.
  • 2 Kişi için İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Maliye, İnsan Kaynakları Yönetimi, Önlisans programlarının birinden mezun olmak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye itfaiye eri alımı içni başvurular sadece şahsen yapılacaktır. Bu kapsamda başvuru belgelerine sahip olmak gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri: 7 - 10 Temmuz 2023

Başvuru Adresi: Tefenni Belediye Başkanlığı (Yokuş Mah. Burdur Cad. No: 2 Tefenni / Burdur)

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim