İstanbul Sultangazi Belediyesi bünyesindeki perosnel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapılacağını bildirdi. İŞKUR ile yayımlanmış olan ilana göre Sultangazi Belediyesi bünyesindeli eksikliği karşılamak üzere 50 yaşından büyük olmayan adaylar alınacak. Detaylar ve başvuru şartları nelerdir?

ALIM KADROLARI:

23 Kişilik kadro ile Sultangazi Belediyesi bünyesine,

  • 3 Kepçe Operatörü ( Kazıcı-Yükleyci),
  • 20 Çöp Kamyonu, Tır Şoförü ve Otobüs Şoförü,

ŞARTLAR NELERDİR?

Belediye adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan tarihi itibari ile Sultangazi ilçe sınırları içerisinde oturuyor olmak, 25 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Emekliliğe hak kazanmış veya emekli olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak şartları aranacak.

Operatör alımları için G sııfı ehliyet sahibi olmak ve Psikoteknik belgesi sahibi olmak, Tercihen Ağır vAsıta Ehliyet src4 belgesine sahip olmak gereklidir.

Kamyon Sürücüsü için Ağır Vasıta Src2 veya Src 3 belgesine sahip olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Belediyeye perosnel alımı için adaylar başvurularını en geç 24 Eylül 2021 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmiş olması gereklidir. Başvurular sadece şahsen istenen belgeler ile birlikte Uğurmumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54/1 Sultangazi/İstanbul adresine yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/48925/istanbul-sultangazi-belediyesi-per-a-s-24-09-2021.pdf