Şişli Belediyesine 50 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvuruları 19 Nisan 2021 tarihi ile başlamış olan ilan için yeni duyuru gelerek ilanın başvuru tarihleri değiştiği duyuruldu. Şişli Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu adaylar içerisinden 50 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapılacak. Söz konusu Belediye Personel alımları 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında ve Belediye Zabıta yönetmeliğine göre yapılacaktır.

BAŞVURU TARİHLERİNDE GÜNCELLEME YAPILDI!

Şişli Belediyesi Memur alımı başvuruları 19 Nisan 2021 tarihi itibari ile başlamıştı. Bu kapsamda başvuruların 07 Mayıs 2021 tarihi ile sona ermesi gerekmekteydi. Ancak 29 Nisan 2021 tarihi saat 19:00 itibari ile sokağa çıkma kısıtlaması başladı ve 17 Mayıs 2021 tarihine kadar devam edecek. Bu kapsamda Şişli Belediyesi de söz konusu Zabıta Memuru alımında başvuru tarihlerini güncelledi.

Bu yönde Belediyenin Memur alımına başvurular tekrardan 17 Mayıs 2021 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 21 Mayıs 2021 tarihine kadar devam edecektir. Bu yönde başvuru yapmak isteyen adaylar Merkez Mahallesi Darülaceze Caddesi No. 8- 34381 Şişli/İstanbul adresinde bulunan Şişli Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Şişli Belediyesi Zabıta Memuru alımları için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Özel Olarak ise adaylardan,

Ayrıca,

  • 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,
  • Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,
  • Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak,
  • 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen tablonun nitelik kısmında belirtilen A2 veya en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

DİĞER TÜM BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI

İLANIN GÜNCEL METNİ