Samsun Bafra Belediyesi Perosnel Alımı yapacak. Bafra Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı 3 alanda ilan yayımladı. İlan Türkiye İş Kurumu aracılığı yayımlanmış olan ilana göre toplamda 23 Personel Alımı yapacak olup detaylar şöyledir;

Personel Alımı Kadro Dağılımı:

  • 15 Garson ( 7 Bayan / 8 Erkek ),
  • 1 Grafiker,
  • 7 Bahçe Bakım Elemanı,

Başvuru Şartları Nelerdir?

Belediye adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacak.

Özel Olarak İse;

Garson Alımı: Servis ve garsonluk alanında deneyimli olmak.

Grafiker Alımı: Grafikerlik Özel Eğitim belgesi  sahibi olmak, alanında 5 yıl deneyim sahibi olmak ve gerekli yazılımlara bilgi sahibi olmak.

Bahçe ve Bakım Elemanı: Bahçe Bakımı, Çim Biçme, Çiçek Dikimi, Ağaç Fidan kesme ve Dikim işlerinde deneyimli olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman?

Bafra Belediyesi personel alımı için başvurular 6 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 10 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Başvurular sadece Belediyeye şahsen yapılacaktır.

İlanın Detayları: https://media.iskur.gov.tr/49213/samsun-bafra-belediyesi-personel-a-s-08-10-2021.pdf