Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre KPSS Şartı olmaksızın en az İlkokul mezunu adaylar içerisinden 130 Personel alımı yapılacak. Alımlar farklı kadrolarda gerçekleştirilecek olup başvuru süreci başlamıştır. Peki Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları nasıl yapılacak? Kontenjana göre adaylardan aranan şartlar nelerdir?

Alım Yapılacak Kontenjanlar Hangileridir?

  • 5 Aşçı Yardımcısı,
  • 5 Aşçı,
  • 120 Plaj Görevlisi,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Mersin Büyükşehir Belediyesi geçici süreli personel alımı için genel olarak " Görevini yerine getirmesine herhangi bir engeli olmamak, Güleryüzlü olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacak. Ayrıca, İletişim gücü yüksek, Üretken, yenilikçi olmak, Ekip çalışmasna ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak, Sorumluluk bilinci yüksek ve Deneyimli olmak gerekmektedir.

Plaj Görevlisi alımı için en az İlkokul mezunu olmak,

Aşçı ve Yardımcısı alımı için en az lise mezunu olmak ve Izgara, Meze, Dünya Mutfağında deneyimli olmak.

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları 19 Temmuz 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 31 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketinin mail adresi üzerinden yapılacaktır.

Başvuru Mail Adresi: [email protected]

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/58028/20220719_083105.pdf