Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Manisa Akhisar Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 20 kişilik boş kadro ile işçi alımı yapılacağını bildirdi. Alımlar geçici süreli olarak yapılacak olup çalışma süresi 5 ay olarak belirtilmiştir. bu bağlamda mezuniyet Şartı olmadan Belediye 20 beden işçiai alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Manisa Akhisar belediyesi tarafından yayımlanmış olan ilana göre ve İŞKUR'a gönderilen talebe göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerlik durumu itibariyle Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Akhisar belediyesine işçi alımı başvuruları 03 Şubat 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 04 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını Başvurı dilekçesi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet fotoğraf, Askerlik durum belgesi, Kimlik Fotokopisi, Adli Sicil kaydı ile birlikte şahsen ilgili belediye'ye gerçekleştirmeleri gereklidir.