Mersin Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 205 kişilik kadro ile Geçici Personel alımı yapılacak. En az ilkokul mezunu olan personel adayları başvuru yapabilecek. Ayrıca Belediye adaylardan KPSS Şartı talep etmemekte olup İlgili alanda deneyim şartı arayacak.

Kontenjan Dağılımı ve Çalışma Süreci:

Mersin Büyükşehir Belediyesi 205 personel alımları Geçici süreli yapılacak. Yayımlanan ilanda çalışma saatleri 8:00 ile 18:00 arasında olacak. Çalışma süreci belirtilmemiş ancak alımlar Yaz ayları için gerçekleştirilecek. Kontenjanlar ise,

  • 25 Cankurtaran,
  • 180 Plaj Görevlisi,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Öncelikle adayların ilkokul mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca deneyimli olan adaylardan başvuru alınacak. Bunun dışında, " Sorumluluk bilinci yüksek olmak, Ekip Çalışmasına ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak, İletişim Gücü yüksek ve üretken yenilikçi olmak" şartları aranacaktır.

Başvurular Online Yapılacak!

Büyükşehir Belediyesinin başvuruları 6 Mayıs 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 31 Mayıs 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketi mail adresi üzerinden yapılacak başvurular değerlendirilecektir. CV ile aşağıdaki mail adresine en geç 31 Mayıs 2022 tarihine kadar başvuru yapmanız gereklidir.

Başvuru Mail Adresi: [email protected]

Editör: TE Bilisim