Mersin Büyükşehir Belediyesi memur alımı gerçekleştirilyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Memur Alımı ilanına göre Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 kişilik kadro ile İtfaiye eri alımı yapılacağını bildirmişti. Bu kapsamda Başvuruların başlaması ile birlilte işlemler hala devam etmektedir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ( MBB ) Genel İdare Hizmetleri sınıfında 10. dereceli kadroya Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile 100 İtfaiye eri alımı yapıyor. 

Başvuru İşlemleri Devam Ediyor!

Belediyenin başlattığı Memur alımı içni başvurular hala devam ediyor 27 Mart 2023 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 31 Mart 2023 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Bu kapsamda başvuru yapabilmek için bazı nitelikleri sağlıyor olmasnız gereklidir. Aşağıdaki bağlantıdan başvuru şartlarına yulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/mersin-buyuksehir-belediyesi-100-itfaiye-eri-alimi-ilani-on-h43883.html

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nedir?

1. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı ve fotokopisi

2. Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı, noter onaylı örneği veya E-Devlet üzerinden alınmış kare kodlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

3. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.)

4. Sürücü belgesinin aslı veya fotokopisi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.)

5. KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

7. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

8. 2 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),

Başvuru Değerlendirmesi Nası Yapılacak?

Adaylar KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı oranında yani 500 aday yazılı ve uygulamalı sınava çağırılacaktır.

Başvuru Sonuçları ne Zaman Açıklanacak?

Sınava girmeye hak kazanan adayların, KPSS puanları ile hangi tarihte yazılı ve uygulama sınavına gireceği 14/04/2023 tarihinde Belediyemizin www.mersin.bel.tr internet adresinde ilan edilecektir.

SONUÇLARI BEKLEYEN ADAYLAR İNSTAGRAMDA BULUŞTU. TIKLA SENDE GEL.

Editör: TE Bilisim