Kütahya Belediyesi memur alımı yapacak. Az Önce Yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Kütahya Belediyesi bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara uygulanacak Usul ve Sınav yönetmeliği ile 13 Memur Alımı gerçekleştirilecek. 

Kontenjan Bilgisi nedir?

Kütahya Belediyesi Bünyesine 13 Kişilik boş kadro ile;

  • 9 Mühendis,
  • 2 Mimar,
  • 2 Şehir Plancısı,

alımı gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre alımlar Teknik Hizmetler Sınıfında 7. ve 8. Dereceli kadrolara gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları Nedir?

Alımlar Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda adayların en az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Ayrıca Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Genel olarak ise, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayırıca adayların Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamaları gereklidir.

Mesleğe Göre Aranan Nitelikler:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye Memur alımında başvurular sadece istenen belgelerle yapılacak. Adaylar başvurularını Şahsen veya Elektronik ortamda gerçekleştirebilecekler.

Başvuru Tarihleri: 8 - 12 Mayıs 2023

Şahsen Başvuru Adresi: Gaybiefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:83 T.C. Kütahya Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Merkez/KÜTAHYA

Elektronik Başvuru Ekranı:  http://www.kutahya.bel.tr

İLANIN TAM METNİ