Kumluca Belediyesi memur alımı ilanı yayımlandı. Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında ve Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre 10 Zabıta Memuru Alımı yapacağını bildirdi. Kadın ve Erkek adaylardan oluşan kontenjanlar için 60 KPSS Puanı şartı aranacak. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? Kimler başvuru yapabilecek?

Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

Kumluca Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvuru süreci Şubat ayında başlayacak. Buna göre 14 Şubat 2022 tarihi ile başlayacak olan başvurular en geç 16 Şubat 2022 tarihinde sona erecek. Sevgililer gününde başlayacak olan memur alımı başvuruları sadece şahsen yapılacak.

Başvuru Adresi: Merkez Mah. Halil Çıvgın Cd. No:5 Kumluca/ Antalya adresinde Kumluca Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

Başvuru Belgeleri Belli Oldu!

1. Başvuru Formu

2. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi.

3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-Devlet'ten alınan kare kodlu ve barkod numaralı olan mezuniyet belgesi

4. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği

5. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu çıktısı.

6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.

7. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

8. 3 adet fotoğraf

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Belediye adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Aynı zamanda Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan ile Lisans mezunu ve Ön Lisans mezunu memur alımı yapılacak. 60 KPSS Puanı İle Memur Alımı kontenjan dağılımı şöyle:

Zabıta Memuru Alımı Özel Şartlar Nedir?

Belediye Zabıta Memuru alımı için adaylardan boy, Yaş ve KPSS şartları istenecek. Bu yönde, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Zabıta Memurluğu giriş sınavının yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans için P3 ve Ön Lisans için P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır.

İLANIN TAM METNİ