Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Tillo Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Düşük KPSS Puanı ile memur alımı gerçekleştirilecek. Belediye bünyesine 657 sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye İtfaiye Eri yönetmeliğine göre memur alımı gerçekleştiriliyor.

Başvuru Alınacak Kontenjanlar Nelerdir?

Tillo Belediyesi memur alımı başvurusu sadece itfaiye eri kadrosunda alım yapılacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Belediye memur alımında adaylar başvurularını sadece şahsen gerçekleştirecekler. Bu kapsamda başvurular 3 Ocak 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 5 Ocak 2023 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece istenen belgelerle gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Hangi Belgeler İstenecek?

  • Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya Noter onaylı sureti (Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.)
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • 2 Adet Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti (Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.)

İtfaiye Eri Alımı Şartları Ne Olacak?

Belediye İtfaiye Eri alımı için adaylardan öncelikle 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca KPSS'den Ön Lisans seviyesinde KPSSp93 puan türünden en az 55 Puan almış olmak gereklidir. Kadın Erkek adaylarda başvuru yapabilecektir.

İtfaiye Eri kadrosu için ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim