Lüleburgaz Belediyesi 657 Sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak bünyesine istihdam edilmek üzere KPSS puan türüne göre Lise mezunu ve Ön Lisans mezunu İtfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Buna göre Lüleburgaz Belediyesi 10 kişilik boş kadrosu ile, kadın ve erkek olmak üzere Ön Lisans mezunu olan 6 ve Lise mezunu olan 4 İtfaiye eri alacak. Adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavı puan şartı aranacak olup, başvuru şartları ve detaylar şöyledir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Lüleburgaz Belediyesi alımını yapacağı itfaiye eri adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Sağlık açısından kapalı mekan , dar alan veya yükseklik fobisi olmamak, itfaiye teşikilatının çalışma çalışma şartlarına uygun olmak, En az C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşını doldurmamış olmak ve 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 04 Şubat 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 08 Şubat 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular, istenen belgeler ile birlikte Lüleburgaz Belediyesi Tek Masa Hizmet Birimine kayıt yaptırdıktan sonra; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni