Belediyeler memur alımı ilanlarını yayımladılar. Temmuz ayı içerisinde gelen ilanlara göre 13 farklı nelediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 425 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacaklarını ilan etti. Söz konusu ilanlara göre alımlar KPSS'den en az 50 puan almış olmak şartı ile ve en az Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde gerçekleştirilecektir.

425 Memur Alımı İlan Listesi ve Detayları:

Adana Büyükşehir Belediyesi: Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 80 kişilik boş kadro ile memur alımı gerçekleştirilecek. Alımlar, 75 İtfaiye Eri, 1 Fizikçi ve 5 Düz Memur kadrolarında gerçekleştirilecektir. Başvuru için KPSS'den lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gereklidir. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Siirt Belediyesi: 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 50 kişilik memur kadrosu ile 25 İtfaiye eri ve 25 Zabıta Memuru alımı gerçekleştirilecek. Kadın ve Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için ön lisans mezunu olmak gerekiyor. Başvurular en az 60 KPSS Puanı ile gerçekleştirilecektir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Tillo Belediyesi: 5 kişilik memur kadrosu için 1 Düz Memur, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 1 Mühendis, 1 Evlendirme Memuru ve 1 Şoför alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için en az lise seviyesinde KPSS 60 puana sahip olmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylar için Buraya Tıklayınız.

Çüngüş Belediyesi: KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartı ile 2 Memur Alımı gerçekleştirilecek. İlan hakkında detaylar için Buraya Tıklayınız.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ( MBB ) : Belediye bünyesine Lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden 124 memur alımı gerçekleştirilecek. Alımlar sadece İtfaiye eri kadrosunda yapılacak olup, Lise Mezunu 51 İtfaiye Eri, Ön Lisans Mezunu 65 İtfaiye Eri, Lisans Mezunu 8 İtfaiye Eri alımı yapılacak. Başvuru için 50 veya 70 KPSS puanı şartı aranacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Altınova Belediyesi: En az 7000 TL Maaş ile belediye bünyesine 65 KPSS İle Mühendis ve 70 KPSS İle Zabıta Memuru alımı gerçekleştirecek. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Dikmen Belediyesi: Lisans seviyesinde KPSSP3p uan türünden en az 70 puan almış olmak şartı ile 1 Muhasebeci alınacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Nizip Belediyesi: İnşaat Mühendisi Bölümünden mezun 3, Mimarlık Mezunu 2 , Veterinerlik Lisans mezunu 1, İşletme, İktisat ve Kamu Yönetimi lisans mezunu 2, zabıta memuru olmak üzere toplamda 8 kişi alınacak. Başvuru için Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartı aranacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Karapınar Belediyesi: 3 kişilik boş kadro ile ve KPSS'den en az 55 ve 70 puan almış olmak şartı ile 1 Antrenör, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve 1 Programcı alımı gerçekleştirilecek. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Bodrum Belediyesi: Bodrum Belediyesine farklı kadrolarda olmak üzere 35 Personel Alımı Gerçekleştirilecek.2 Asfalt İşçisi, 4 Beden İşçisi ( Genel ), 1 Beko Loder ( Kazıcı - Yükleyici ) Operatörü, 9 Büro Memuru, 2 Harita Mühendisi, 3 Harita Teknikeri, 1 Hemşire, 1 İç Mimar, 3 İnşaat Teknolojisi Teknikeri, 5 Mimar, 1 Psikolog, 1 Sosyal Çalışmacı, 1 Tohumculuk Teknikeri, 1 Sıhhi Tesisatçı alımı yapacak. Başvuru detayları için Buraya Tıklayınız.

Muğla Büyükşehir Belediyesi: 41 kişilik boş memur kadrosu için Büyükşehir Belediyesi 3 farklı alanda memur alımı yapacak. KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı ile 15 Tahsildar, 15 Düz Memur, 11 Zabıta Memuru alınacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 30 yaşından büyük olmamak şartı ile Büyükşehir belediyesine 67 memur alımı gerçekleştirilecek. 61 İtfaiye eri ve 6 Zabıta Memuru alımı olmak üzere Ön Lisans mezunu memur alınacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kaş Belediyesi: KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı ile 5 Düz Memur alınacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.