Belediye Memur alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Çalışma Bakanlığı üzerinde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Tekirdağ'da hizmet vermekte olan Muratlı Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda KPSS puanı detayları ve kontenjan detayları haberde.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Detayları Nelerdir?

Belediye Teknik Hizmetler sınıfında istihdam edilmek üzere;

  • 1 Mimar,
  • 1 Mühendis,
  • 1 Tekniker,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Muratlı Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek " şartları aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

Adayların 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartı aranacak.

Eğitim Şartı Nedir?

Mimar İçin -Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin mimarlık lisans programından mezun olmak.

Mühendis İçin - Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin inşaat mühendisliği programından mezun olmak.

Tekniker İçin - İnşaat teknikerliği, inşaat teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 18/12/2023-21/12/2023 günü mesai bitimine kadar (saat 08.00-12.00- 13.00-17.00 arasında) Muradiye Mahallesi 100.Yıl Caddesi No:85 T.C. Muratlı Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Muratlı/TEKİRDAĞ adresine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla başvuru yapabileceklerdir.

İLANIN TAM METNİ