Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel alımı için ilan yayımlandı. Az önce gelen ilana göre farklı kadrolarda olmak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden 80 Personel Alımı gerçekleştirilecektir. Geçici süreli yapılacak personel alımı için adayların bazı nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir. Peki hangi kadrolarda personel alımı yapılacak? Adaylardan aranan şartlar nelerdir?

Belediye Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine bağlı olan " Akbel Toprak Ürünleri Temizlik Hizmetleri Taşımacılık Matbaa Tanırım Basın Yayın Ajans Organizasyon İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi " bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 80 personel alacak Buna göre alımlar,

  • 30 İşçi ( Hizmet Personeli ),
  • 4 İşçi ( Temizlik Bulaşık ),
  • 33 İşçi ( Kaynak Merkezi ),
  • 8 Beden İşçisi,
  • 5 İşçi ( Tatlı, Aşçı Fırın ve Kebap Ustası ),

olmak üzere toplamda 80 personel alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi adaylardan genel olarak " Kahramanmaraş Nüfusuna kayıtlı olmak, Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını geçmemiş olmak. Aşçı ve Beden İşçisi kadrolarında ise 40 yaşını geçmemiş olmak gereklidir.

Ayrıca alımlar en az İlkokul, Lise, Meslek Lisesi ve Lisans mezunu adaylar içersinden yapılacak. Aşağıdak kontenjanına göre özel niteliklere ulaşabilirsiniz.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Büyükşehir Belediyesi Personel alımı başvurusu 15 Kasım 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Kasım 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece https://kahramanmaras.bel.tr adresi üzerinden Online olarak gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ