İstanbul İli Beykoz Belediyesi memur alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Beykoz Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürlüğünde görevlendirmek üzere Müfettiş yardımcılığı mesleki Giriş sınavı ile Genel idare Hizmetleri sınıfında 7. dereceli kadroya 4 Müfettiş yardımcısı Alımı yapacak. Sıava katılma şartları Nedir? Genel ve Özel Nitelikler nedir? Başvurular ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Şartları:

Beykoz Belediyesi adaylardna genel ve özel olarak şartlar arıyor. Buna göre genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise adaylardan Eğitim, KPSS, Yaş ve Müfettiş yardımcılığı nitelikleri aranacak.

Genel Şartlar:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

Özel Şartlar:

Eğitim Şartı: En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.

KPSS Şartı: ÖSYM tarafından (A) grubu kadrolar için 2019 veya 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından birisine katılmış olup, KPSSP31 veya KPSSP48 puan türlerinin birinden en az 70 puan almış olmak.

Yaş Şartı: Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1985 tarihi ve daha sonra doğanlar).

Müfettiş Yardımcılığı Niteliği: Karakter, sicil, ifade ve temsil yeteneği, tutum ve davranış yönünden müfettişlik yapabilecek niteliklere sahip bulunmak, Müfettiş olarak görevini devamlı yapmasına engel olabilecek her hangi bir hali bulunmamak ve Bu sınava daha önce katılmamış veya en fazla bir defa katılmış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Beykoz Belediyesine memur alımı başvuruları 23 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 04 Aralık 2020 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını sadece Beykoz Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğüne (Beykoz Belediye Başkanlığı - Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Cad. No:43 Beykoz/İSTANBUL adresinde) şahsen yapılacak.

İLANIN TAM METNİ