Belediyelere memur alımı için süre.ç başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Belediye Memur Alımı ilanına göre İki Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda alım yapacak. Yayımlanmış olan ilanlara göre Belediyeler Ön Lisans ve lisans mezunu memur alacak. Peki Başvurusu başlayan belediyeler için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

Belediyelere Memur Alımı Başvurusu Başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanları içni başvurular hafta başı itibari ile yani 19 Eylül 2022 tarihi ile başvurular başlayacak. Söz konusu Belediyeler için süreç bir kaç gün sürecek. Aşağıdaki memur ilan detaylarını inceleyebilirsiniz.

Beykoz Belediyesi Memur Alımı Detayları:

Bebelediye 20 kişilik kadro ile bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 20 kişilik kadro ile Zabıta Memuru Alımı gerçekleştirecek. Ön Lisans seviyesinde başvuru alınacak olup kontenjan dağılımına göre 16 Erkek ve 4 Kadın olmak üzere toplamda 20 Memur Alımı gerçekleştirecek.

Başvuru için adaylardan Ön Lisans seviyesine KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Ayrıca Zabıta Memuru alımı için adaylardan. Erkek adaylar için 167 cm ve Kadın Adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşından küçük olmak şartları aranacak.

Beykoz Belediyesi Ön Lisans Mezunu 20 Memur Alımı İlanı Detayları Burada

Şaphane Belediyesi Memur Alımı:

Şaphane Belediyesi memur alımı için süreç başlıyor. İlginç bir memur alımı ilanı olup 57 KPSS Puanı ile memur alımı yapılacak. Bu kapsamda Belediye bünyesine 1 Şoför ve 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı gerçekleştirecek.

Başvuru için adaylardan 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans seviyesinde P3 puan türünden Şoför için 50 ve VHKİ alımı için en az 57 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Şaphane Belediyesi Memur Alımı İlanın Detayları Burada

Başvuru İçin Adaylardan İstenen Belgeler Nelerdir?

1. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi

2. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınmış kare kodlu ve barkod numaralı olan mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

3. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

4. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

5. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

6. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı.

7. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

8. Biyometrik fotoğraf 1 adet (başvuru formuna yapıştırılacaktır)

Editör: TE Bilisim