İŞKUR ile İşçi ve Personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 20 Mayıs 2022 tarihi ile yayımlanmış olan İşçi personel Alımı ilanlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 300 Daimi İşçi Alımı yapacağını bildirdi. Alımlar İBB bünyesindeki şirket olan İstanbul Ağaç Peyzaj Eğitim Hizmetleri ve Hayvan Bahçesi İşletme Sanayi ve Ticaret şirketine işçi alımı gerçekleştirilecek. Yayımlanmış olan ilan için adaylardan İkamet şartı aranmayacak. Peki kontenjan bilgisi ve başvuru şartları nelerdir?

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapılacak Kurum: İstanbul Ağaç Peyzaj Eğitim Hizmetleri ve Hayvan Bahçesi İşletme Sanayi ve Ticaret

Meslek Adı: Beden İşçisi

Niteliği: Daimi

Açık İş Sayısı: 300

Çalışma Adresi: İstanbul

Çalışma Süresi: Haftalık 45 saat

Çalışma Saatleri: 08:00 / 17:00

İkamet Şartı ve Mezuniyet Şartı Yok! Başvuru Şartları Nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere alımını yapacağı 300 personel adayı için başvuru alacak. Bu kapsamda başvuru yapacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak genel nitelikleri aranacak.

Ayrıca Özel Olarak ise;

  • Uzman olduğu konuda gerekli sertifika ve belgelere sahip olmak,
  • Askerlikle İlişiği olmamak ( Askerlikten muaf olmak, Askerlik hizmetini yapmış veya işe Giriş tarih itibariyle en az 1 yıl erteletmiş olmak )

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İBB Personel alımı başvuruları 21 Mayıs 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Mayıs 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecektir. Adaylar başvurularını sadece İnternet üzerinden gerçekleştirecek olup aşağıdaki başvuru bilgilerini kullanabilirsiniz.

Başvuru Tarihleri: 21 - 27 Mayıs 2022

Başvuru Adresi: https://kariyer.ibb.istanbul/