İstanbul ili kapsamda personel alımları devam ediyor. Son zamanlarda yayımlanan ilanlara göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanları oldukça ilgi görüyor. Ekim ayının ilk haftası yayımlanmış olan Güvenlik Görevlisi ilanları için başvurular bu hafta sona eriyor. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere İBB güvenlik görevlisi alımları hakkında detaylı bilgileri aktaracağız.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ GÖREVLERİ NEDİR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesine Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda Belediye bünyesinde çalışacak Güvenlik Görevlisi adayları  Görev yaptığı bölgenin emniyetini sağlamak, Sorumluluğundaki alanları belirlenen sürelerle kontrol etmek, Giriş-çıkış kontrolü sağlamak, İnsan ve araç trafiğini kontrol etmek, Tüm potansiyel tehlikeleri belirlemek ve rapor etmek ve Gerektiğinde acil durum prosedürünü işletmek ile sorumlu olacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • 5188 Sayılı yasa gereği Silahlı/Silahsız Özel Güvenlik Kimlik Kartı bulunan,
  • Tercihen Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Yüksek Okulu mezunu olan,
  • Dikkatli, güçlü iletişim becerilerine sahip,
  • Tercihen özel güvenlik olarak en az 1 yıl deneyimi bulunan,
  • Vardiyalı sistemde görev yapabilecek.

BAŞVURULAR BU HAFTA SON!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Görevlisi alımları 07 Ekim 2019 tarihi itibari ile başlamış olup başvurular en geç 31 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi internet adresi üzerinden şahsen yapılacaktır. Başvuru için ve detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BAŞVURU VE DETAYLI ADRES: https://kariyer.ibb.istanbul/IlanDetail/ShowIlanDetails?ilanID=30