İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sitesinde yer alan son ilana göre ambülans şoförü alımı yapılacağı açıklanmış olup başvuru yapacak olan adayların ise en az lise mezunu olmaları şartını sağlamları gerekmektedir. Adayların sağlaması gereken diğer başvuru şartları ve detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

İBB Kariyer sitesinde yer alan alım ilanına göre adayların sağlaması gereken başvuru şartları en az lise mezunu, ambulansta çalışmakoşullarına uyum sağlayabilecek, İletişimi kuvvetli ve çözüm odaklı,MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen,B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmayan, İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’nda ikamet eden olmak yer almaktadır.

Adayların ambulansın ve araca ait ekipmanlarıntemizliğini yapmak, araçla ilgili tüm aksaklıkları kontrol etmek, bir sonraki görev için her an hazır olmak, aracın günlük bakimi ve periyodik bakımını yapma görevlerini yerine getirmesi gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İBB Kariyer sitesinde yer alan ilanda en az lise mezunu ambülans sürücüsü alımı yapılacağı ilan edilmiş olup adayların ilgili ilana son başvuru tarihi olan 2 Nisan 2020’ye kadar İBB Kariyer online sitesi olan https://kariyer.ibb.istanbul/IlanDetail/ShowIlanDetails?ilanID=1304 adresinden başvuru yapmalarıgerekmektedir.

İŞKUR Ambülans Şoförü Alımı

İŞKUR üzerinden de biri engelli olmak üzere 3 ambülans şoförü alımı yapılacağı açıklanmış olup adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=7117 adresinden bu ilanlara başvuru yapabilecektir.

Adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında ise İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyor olmak, enaz lise mezunu olmak ve en az bir yıl ambulans şoförü olarak görev yapmış olmak, sektörde deneyimli ve ilk yardım sertifikasına sahip olma şartları yer almaktadır. Adaylar 31 Mart 2020 tarihine kadar başvurularını ilgili adres üzerinden gerçekleştirmelidir.