Hafik Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı yapacak. Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre Erkek kadın adaylar içerisinden Lisans mezunu Muhasebeci alımı yapılacak. Yayımlanan ilana göre Adaylardan KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

KADRO BİLGİLERİ NEDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurlaı kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yamış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturmasu ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" gibi şartlar aranacak.

Ayrıca özel olarak yukarıdaki tabloda belirtilen özel nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Belediyenin memur alımı başvuruları 12 Ekim 2020 tarihinde başlayacak. Buna göre adaylar başvurularını en geç 16 EKim 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyeye yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ