Fatih Belediyesi memur alımı başvurusu başladı. Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 60 kişilik kadro ile Lise ve Ön Lisans mezunu memur alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu yayımlanan ilana göre Fatih Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliği ve Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara uygulanacak usul ve esaslar kapsamında KPSS puanı esas alınmak üzere 60 Memur alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

Fatih Belediyesi memur alımı başvuruları Bugün 5 Eylül 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 9 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular sadece başvuru belgeleri ve başvuru formu ile yapılabilecektir.

Adayların haberimizdeki belgeleri ve başvuru formunu temin ederek başvurularını elektronik ortamda veya şahsen gerçekleştirebilecekler.

60 Memur Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Belediye bünyesine 60 memur alımı için Zabıta Memuru kadrosunda ve Düz memur kadrosunda alım gerçekleştirecek. Bu yönde,

  • Lise Mezunu 20 Zabıta Memuru,
  • Ön Lisans Mezunu 39 Zabıta Memuru ve 5 Düz Memur,
  • Lisans mezunu 5 Düz Memur alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

Yukarıda tabloda da göreceğiniz gibi ilgili alanlarda mezun olmuş olmak ve 2020 yılı KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Zabıta Memuru alımı için ise, Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacaktır.

Başvuru Adresleri Nedir?

Şahsen Başvuru Adresi: Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54

Elektronik Başvuru Adresi: www.fatih.bel.tr

Başvuru Belgeleri ve Başvuru Formu:

a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

c) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

d) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,

e) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

g) Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

h) Hangi kadroya başvuru yaptığına dair dilekçe (Her aday eğitim durumuna göre ilan edilen yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır).

BAŞVURU FORMU BURADA

İLANIN TAM METNİ