Esneler Belediyesi memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile Belediye bünyesine Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliği kapsamında memur alımı gerçekleştirilecek. Başvuru süreci başlamış olan ilan için şartları ve istenen belgeleri sizlerle paylaşıyoruz.

25 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak!

Belediye bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 25 Zabıta memuru alımı yapılacağını bildirdi. Bu kapsamda alımlar Lise mezunu 10 ve Ön Lisans mezunu 15 Zabıta memuru alımı gerçekleştirilecektir.

Zabıta Memuru Alımı Başvuru Şartları Nedir?

Zabıta alımları için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir. Buna göre, 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94 ve Ön Lisans için P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Erkeklerde 167 cm ve kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak gibi şartlar aranacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Zabıta memuru alımı için başvurular az önce 23 Ocak 2023 tarihi ile başladı. En geç 27 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen yapılacaktır. İstenen belgeler ve başvuru adresi nedir?

Başvuru Adresi: Birlik Mah. Mehmet Akif İnan Cad. No: 6-8 Esenler /İstanbul adresinde Esenler Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

Başvuru İçin İstenen Belgeler: 

  1. Başvuru Formu (Belediyemizin internet sayfasından www.esenler.bel.tr adresi üzerinden temin edilecektir.)
  2. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi.
  3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-Devlet'ten alınan kare kodlu ve barkod numaralı olan mezuniyet belgesi(Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.)
  4. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.) 
  5. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu çıktısı.
  6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.
  7. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  8. 3 adet fotoğraf (1 adedi Başvuru formuna yapıştırılacak.)
  9. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir)

BAŞVURU FORMU

İLANIN TAM METNİ