Belediyeler çeşitli kadrolarda işçi alımı ilanı yayımlamaya devam ediyor. Bugün İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi alımı ilanına göre Edremit Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 82 kişilik kadro ile işçi alımı gerçekleştirecek. Herhangi bir mezuniyet şartı veya nitelik olmadan sadece CV ile başvuru alınacak. Başvuru detayları ve kontenjan dağılımını sizlerle paylaşıyoruz.

Alım Yapılacak kadrolar Nelerdir?

  • 12 Kişi Çöp Kamyon Sürücüsü,
  • 30 Kişi Beden İşçisi,
  • 40 Kişi Çöğ Toplama Personeli,

Başvuru Şartları Nelerdir? 

Belediye adaylardan bazı nitelikler aranacak. Bu kapsamda Başvuru yapacak adayların öncelikle Emekli olmaması gereklidir. Edremit il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca haftalık 45 saat çalışma ile vardiyalı sistem de görev yapılacaktır.

Başvurular Şahsen Yapılacak?

İlan İŞKUR Kurum dışı ilanlarında 13 Nisan 2022 tarihi ile yayımlanmış olup başvurular 14 Nisan 2022 tarihi ile 15 Nisan 2022 tarihleri arasında başvuru alınacak. başvurular sadece Fotoğraflı Özgeçmiş ile birlikte şahsen Hamidiye Mahallesi Eski PTT Caddesi No:1 Edremit / Balıkesir adresine şahsen gerçekleştirilecektir.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/54978/d-users-hasan-guday-desktop-balikesir-edremit-belediyesi-personel-a-s-15-04-2022.pdf