Edirne Belediyesi İlk Defa atanmak üzere İtfaiye Eri Alımı başvuru süreci başladı. Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 13 kişilik boş kadro ile alım yapacağı ifade edildi. Daha önce de yayımlanan ilan için başvurular 26 - 30 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacaktı. Ancak Tam kapanma süreci itibari ile başvurular ertelenmişti. Ancak bugün itibari ile başvurular tekrar aktif edildi. Peki adayların başvuru içmi dikkat etmeleri gereken husus nedir? Kimler başvuru yapabilecek?

BAŞVURU SÜRECİ TEKRAR BAŞLADI!

Edirne Belediyesi memur alımı başvuruları tekrar 17 Mayıs 2021 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte gerçekleştirebilecekler. Ancak Adayların Dikkat etmesi gereken noktalardan biriside Başvuru sürecinin çok az olmasıdır. Buna göre başvurular en geç 18 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir.

Başvurular sadece Babademirtaş Mah. Çubukçular Hamam Sok. No:17 Daire: 2 Merkez/EDİRNE adresinde bulunan Belediyeninz Sağlık İşleri Birimi tarafından boy ve kilo ölçümü yapıldıktan sonra Babademirtaş Mah. Çubukçular Hamam Sok. No: 11 Merkez/EDİRNE adresinde bulunan Edirne Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

LİSE, ÖN LİSANS VE LİSANS MEZUNU KADRO DAĞILIMI:

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER NEDİR?

a) Sınava girmek isteyen adaylar, https://www.edirne.bel.tr/ adresinde bulunan “Başvuru Formunu” indirerek doldurup imzalayacak ve aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir.

b) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya fotokopisi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

c) Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

d) 2020 KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı.

e) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

f) Askerlikle ilişiği olmadığına dair (erkek adaylar için) beyanı,

g) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

ğ) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

h) 2 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi başvuru formuna yapıştırılacak)

BAŞVURU KILAVUZU