Denizli Büyükşehir Belediyesi işçi personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere geçici olarak çalışacak 60 İşçi Alımı yapacak. Belediye Personel Alımı kapsamında PERAŞ Denizli Büyükşehir Belediyesi Vasıfsız İşçi Alımı için adaylardan bazı şartlar arıyor. Peki kimler ilana başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman yapılacak?

GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Denizli Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilana göre Vasıfsız İşçi alımı yapacak. Alımlar geçici süreli olarak yapılacak olup adaylar Belediyenin belirttiği süre içerisinde çalışacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Denizli Büyükşehir Belediyesi adaylardan,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Denizli ilinde ikamet ediyor olmak,
  • Askerliğin yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Büyükşehir Belediyesi işçi alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 01 Mart 2021 tarihi ile başvuru süreci başlamıştır. Adaylara başvuru için sadece iki günlük süre verilmiş olup en geç 03 Mart 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Adaylar başvurularını sadece CV hazırlayarak [email protected] adresine mail göndererek gerçekleştirmeleri gereklidir. Bunun dışında yapılacak şahsen veya posta yolu başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.