Çankaya Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek için kadın erkek adaylar arasından zabıta memuru alımı yapılacak. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları için geçeli olup başvuru süreci bugün başladı. Peki nasıl başvuru yapılacak? Kadın Erkek kadro dağılımı nedir? başvuru şartları nedir? tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle bu haberimizde paylaşacağız.

KADRO DAĞILIMI:

Çankaya Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurlaır kanuna tabi olarak be Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre 80 Zabıta Memuru Alımı yapacak. Alımlar 12 Kadın ve 68 Erkek adaylardan yapılacak.

Kadın Kadro Dağılımı:

Çankaya Belediyesi 6 Ön Lisans mezunu ve 6 Lisans mezunu zabıta memuru alımı yapılacak.

Erkek Kadro Dağılımı:

Çankaya Belediyesi Lisans Mezunu 34, Ön Lisans Mezunu 24 ve Lise Mezunu 10 Erkek Zabıta Memuru Alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Belediye adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Eğitim, Yaş ve Bıy gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı: 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Yaş şartı: Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

Sürücü Belgesi Şartı: Karayoları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Eğitim Şartı: 

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Çankaya Belediyesine zabıta memuru alımı için başvuruları Bugün ( 23 Haziran 2020 ) itibari ile başladı. Adaylar başvurularını İstenen belgeler ile birlikte şahsen Şehir Gönenç Caddesi No: 20/1 Maltepe ÇANKAYA / Ankara adresi Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü İnsna kaynaklarına yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

BAŞVURU FORMU

İLANIN TAM METNİ