Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 100 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre alımlar en az ortaokul mezunları için geçerli olacak. Bu kapsamda Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Mersin Büyükşehir İmar İnşaat Elektrik Üretim Özel Güvenlik Hizmetleri ve Ticaret A,Ş. bünyesinde çalışacak 100 Parkomat Görevlisi alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, en az ortaokul mezunu olmak, En az B Sınıfı ehliyete sahip olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Diksiyonu düzgün olmak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yoğun çalışma ortamına ayak uydurabilecek olmak gibi niteliklere sahip olan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup adaylar için başvuru süreci de ilanın yayım tarihi ile başlamıştır. Buna göre adaylar başvurularını 03 Aralık 2019 tarihi ile 05 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvurular, Diploma, Adli Sicil Belgesi, Kimlik Fotokopisi, İkametgah Belgesi, 4 adet resim ve Sağlık raporu ile şahsen "Piri resim mahallesi İsmet inönü bulvarı 49/A Yenişehir/MERSİN" adresine yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.