TARIMAŞ Personel Alımı başvuru süreci devam ediyor. Mayıs ayı boyunda devam edecek olan personel alımı ilanına göre Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı olan " Tarımaş Bursa Tarım Hayvancılık Peyzaj Çevre İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş " bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 454 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuru süreci Mayıs ayı itibari ile devam edecek olan ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

Belediye 3 Alanda Personel Alacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi TARIMAŞ 3 farklı müdürlüğünde ve alanda alım yapacak. Bu kapsamda TARIMAŞ birimleri olan,

  • Yeşil Alan İşleri,
  • Mezarlık İşleri,
  • Sahil Planlama,

birimlerinde 454 personel alımı gerçekleştirilecek. Ayrıca 4 farklı kadro ile personel alımı Şoför, Peyzaj Personeli, Operatör ve Temizlik Personeli kadrosunda personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Süreci Devam Ediyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi 454 personel alımı başvuruları Nisan ayında başlamıştı ve hala devam ediyor. Adaylar başvurularını İnternet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Online yapılacak başvurular için en geç 31 Mayıs 2022 tarihine kadar başvuru kabul edilecek.

ONLİNE BAŞVURU EKRANI: https://basvuru.tarimas.com.tr/

Başvurular yukarıdaki adrese gerçekleştirilecek. Gireceğiniz sayfada başvuru formu açılacak ve gerekli bilgileri girerek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

şeklinde başvuru ekranı karşınıza gelecwektir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

TARIMAŞ personel alımı başvurusu için adayların en az ilkokul mezunu olmaları gereklidir. Sonrasında ise adaylardan 50 yaşını doldurmamış olmak, Gerekli ehliyete ve niteliğe sahip olmak, Herhangi bir sabıka kaydı olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak gerekmektedir.

DETAYLI KONTENJAN DAĞILIMI VE İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim