Biga Belediyesi memur alımı ilanı yayımlandı. Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Teknik Hizmetler sınıfında memur alımı yapacağını ilan etti. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için Lisans seviyesinde istihdam edilmek üzere 1 Mühendis alımı yapılacaktır. Söz konusu ilana göre Kadın Erkek adaylar içerisinden Jeoloji Mühendisliği alanında 5. dereceli kadroya Mühendis alımı gerçekleştirilecek.

Belediye Memur Alımı Şartları Nelerdir?

Biga Belediyesi memur alımında adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

Ayrıca Özel olarak ise,

  • Jeoloji Mühendisliği lisans programından mezun olmak,
  • 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinden P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

gibi şartlar aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımı başvurusu için süreç 22 Mayıs 2023 tarihi ile başlayacak olup en geç 24 Mayıs 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile (Biga Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne ) müracaatlarını yapabileceklerdir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim