Beyoğlu Belediyesi memur alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Beyoğlu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 80 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru ve Düz Memur Alımı yapılacak. Bu yönde Beyoğlu Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden alım yapılacak.

MEZUNİYETE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

  • Ön Lisans Mezunu 30 Zabıta Memuru ve 5 Düz Memur alınacak.
  • Lisans Mezunu 25 Düz Memur ve 20 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Beyoğlu Belediyesi Alımları için Zabıta Memuru ve Düz memuru adaylarından genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi şarrtlar aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan özel olarak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2020 yılında yalılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak şartı aranacak.

Zabıta Memuru Alımı Şartları:

Erkek adaylar için 167cm ve Kadın adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamaj, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak,Zabıta Memuru kadrolarına başvuru yapacaklar 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgelerine sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Beyoğlu Belediyesi Zabıta ve Düz Memur alımı için başvurular 28 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlayacak. En geç 04 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Adaylar başvurularını Şahkulu Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:121 adresindeki Beyoğlu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Ya da Elektronik ortamda, Belediyemizin [email protected] internet adresine göndermeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ