Beylikdüzü Belediyesi Memur alımı yapıyor. Az Önce 10 Ekim 2023 tarhi ile yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre İstanbul'da hizmet vermekte olan Beylikdüzü Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk defa atanacaklara uygulanacak sınav yönetmeliği ile 10 Memur Alımı ggerçekleştirilecek.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Bilgisi:

Beylikdüzü Belediyesi Memur alımı 9. Dereli kadroda istihdam edilmek üzere Genel İdare Hzmetleri sınıfında 10 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak. Buna göre Kadın Erkek adaylar başvuru yapabilecek olup Lisans mezunu memur alımı yapılacak. 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Beylikdüzü Belediyesi memur alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacaktır.

VHKİ Alımı Özel Başvuru Şartları Nedir?

Belediye VHKİ alımı için KPSS ve Eğitim şartları aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

VHKİ alımı için 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 80 puan almış olmak şartı arancaktır.

Eğitim Şartı:

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Maliye, İktisat, Muhasebe programlarının birinden mezun olmak,

Sertifika Şartı:

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye Memur Alımı için başvurular Kasım sonu ve Aralık başı yapılacak. Sadece İstenen Belgelerle başvuru için Şahsen veya Elektronik ortamda başvuru yapılabilecektir.

Başvuru Tarihleri: 27 Kasım - 1 Aralık 2023

Şahsen Başvuru Adresi: Büyükşehir Mahallesi Enver Adakan Caddesi No:2 Beylikdüzü-İSTANBUL

Elektronik Başvuru Adresi: [email protected]