DPB de yayımlanmış olan belediye personel alımı ilanına göre Çüçekdağı Belediyesi bünyesindeki personel eksiklğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda kamu personeli alımı yapacağını ifade etti. Bu kapsamda Belediye 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre boş bulunan 1 kişilik mühendis ve 1 kişilik Teknisyen kadrosuna personel alımı yapacak. Adayların ilgili ilanlara başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 Maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  • Son başvuru günü olan 01.01.2020 tarihinde 35 yaşını bitirmemiş olmak.
  • Görevlerini devamlı yapmasına engel olacak sağlık sorunları bulunmamak.
  • Başka bir kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışıyor olmamak.
  • Kırşehir’ in Çiçekdağı ilçesinde son 5 yıldır ikamet ediyor olmak.

SINAV YAPILACAK!

Çiçekdağı Belediyesi yukarıdaki nitelikler doğrultusunda alımını yapacağı personel adayları için değerlendirme yapacak olup söz konusu değerlendirme için sınav 20 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olup zaat 08:30 itibari ile Çiçekdağı Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR:

Çiçekdağı Belediyesi sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlayacak olup en geç 14 Ocak 2020 tarihi saat 17:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Çiçekdağı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ ne şahsen müracaat edeceklerdir.

İLANIN TAM METNİ