Doğanşehir Belediyesi Memur alımı yapacak. Bugün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise mezunu adaylar içerisinden olmak üzere Kadın Erkek adaylardan Memur alımı yapılacak. Bu kapsamda Belediye alımları 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk Defa atanacaklara uygulanacak Sınav ve Atama Yönetmeliği kapsamında memur kontenjan dağılımı ve şartları haberde.

İLAN İPTAL EDİLDİ!

24/09/2023 tarihli ve 32319 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan ilk defa atanmak üzere memur alımı ilanı iptal edilmiştir.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Doğanşehir Belediyesi bünyesine Genel İdare Hizmetleri Sınıfında olmak üzere 10. Dereceli kadroda istihdam edilmek üzere 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak. Kadın Erkek adaylarn başvuru yapabileceği ilanlar için Lise mezunu aday alınacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Malatya Doğanşehir Belediyesi memur alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engeş olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacaktır.

Özel Şartlar Nedir?

  • 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise seviyesinde P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İLANN TAM METNİ