Belediye Memur Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan memur alımı ilanına göre Konya ilinde bulunan Kadıhanı Belediyesi 657 Saylı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere farklı 4 kadroda memur alımı yapacak. Alımlar yapılacak sınav yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecek.

Memur Alımı Yapılacak Kadrolar Hangileridir?

  • 1 Peyzaj Mimarı,
  • 1 Mimar,
  • 2 Tekniker,
  • 2 Mühendis ,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesndeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak " gibi nitelikler aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

Adayların öncelikle 2022 yılında yapılan KPSS lisans seviyesindeki sınava katılmaları gerekmektedir. Bu kapsamda Taban puan olarak 80 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Eğitim Şartı Nedir?

Adayların İlgili kontenjanlarda alım yapılacak bölüme göre ilgili alanlarından mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Mesleğe Göre Özel Şartlar Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Söz konusu Belediye memur alımı için adaylar başurularını Aralık ayı içerisinde gerçekleştirecekler. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar aşağıdaki bilgileri kullanabilir.

Başvuru Tarihleri: 25 - 29 Aralık 2023

Başvuru Adresi: İstiklal Mahallesi Konya Cad.No:228 Kadınhanı/Konya adresindeki Kadınhanı Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

İLANIN TAM METNİ