Belediyeler memur alımı ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Nizip Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda Zabıta Memuru Alımı yapacağını bildirdi. Buna göre Başvuru süreci başlıyor. Belirtilen nitelikleri sağlayan adayların başvırusu kabul edilecektir.

Zabıta Memuru Alımı Yapılacak!

Belediye farklı alanlarda zabıta alacak. Adayların Lisans seviyesinde mezun olmuş olmaları gerekmekte olup Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 9. dereceli kadroya alım yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için toplamda 8 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Başvurular Başlıyor!

Zabıta Memuru alımı için süreç 8 Ağustos 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 12 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen belediye yapılacak olup aynı zamanda istenen belgeler ve Boy Kilo ölçümü için Belediye adresine başvuru gerçekleştirilecektir.

Başvuru Belgeleri Nelerdir?

a. Hangi kadroya başvuracağına dair dilekçe, (Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabileceklerdir.)

b. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı ve kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

c. Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-devlet üzerinden alınmış barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

d. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek denklik belgesi suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

e. KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

f. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

g. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

h. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla belediyemizce tasdik edilecektir),

i. Son altı ay içerisinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),

Başvuru Şartları Nelerdir?

Belediye Zabıta Memuru alımı başvuruları için öncelikle adayların yukarıdaki tabloda belirtilen şartların sağlanıyor olması gereklidir. Buna göre 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartı aranacak. Erkekler 2167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 30 yaşından büyük olmamak ve genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. 

İLANIN TAM METNİ