Belediye Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Az Önce gelmiş olan ilana göre Erzurum Hınıs Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere 3 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliği kapsamında memur alımı gerçekleştirilecek. Peki kontenjan bilgisi nedir?

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Hınıs Belediyesi 3 kişilik memur kadrosu ile aşağıdaki tablodaki gibi memur alacak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Belediye bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 3 Zabıta Memuru alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye Memur Alımı başvuruları 17 Ekim 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 20 Ekim 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece Yukarı Kayabaşı Mahallesi Cum. Caddesi. No:128 25600 Hınıs/Erzurum adresinde Hınıs Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ