Belediye ömemur alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre Kaş Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı yapacak. Bu kapsamda bnelediye 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamıdna istihdam edilmek üzere Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara uygulanacak sınav ve atama yolu ile 5 memur alımı yapılacak.

Düz Memur Alımı Yapılacak!

Belediye bünyesine Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli kadroya 5 memur alacak. Kontenjan dağılımı ise;

  • 3 Kişi Lisans düzeyinde Eğitim veren fakültelerin İşletme, İktisat, Ekonomi, Çalışma Ekonomisi, Muhasebe ve Finanas Yönetimi Muhasebe ve Maliye bölümlerinin birinden mezun olmak,
  • 2 Kişi, Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İnsan Kaynakları yönetimi, Sanat ve Kültür yönetimi, Bilgi işlemi Bölümlerinden mezun olmuş olmak,

Şartı ile toplamda 5 memur alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Süreci Başladı!

Belediye memur alımı içni başvurular Bugün ( 22 Ağustos 2022 ) tarihi ile başladı. En geç 26 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek olan başvurular istenen belgelerle birlikte, Şahsen veya Elektronik posta yolu ile yapılabilecektir.

Başvuru Adresleri:

  • [email protected]
  • Andifli Mah. Atatürk Bulvarı No:18 Kaş/ANTALYA Kaş Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü

Başvuru Belgeleri Nelerdir?

9700 TL Maaş Verilecek!

Alınacak Düz Memur statüsündeki memur adaylarına memur maaşı ödenecektir. 2022 yılı Temmuz ayından sonra yapılan son zamlara göre memur maaşları 9707 TL olmuştur.

İLANIN TAM METNİ