Belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı ilanı yayımlamaya devam ediyor. Az Önce gelen yeni bir ilana göre Sarıyahşi Belediyes bünyesine iki farklı alanda olmak üzere memur alımı ilanı yayımladı. En az 65 KPSS Puanı ile lisans mezunu adaylardan memur alımı yapılacak. Başvuru için adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgilerini sizlerle haberimizde paylaşıyoruz.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Belediye bünyesinde görevlendirmek üzere genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli kadroya 1 Bilgisayar İşletmeni ve 10. Dereceli kadroya 1 Düz memur alımı ve 1 Tekniker alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şatları Nelerdir?

Belediye Memur Alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca yukarıda tabloda da belirtilldiği üzere 2020 yılında yapılan KPSS'den Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 65 puan almış olmak ve KPSSP93 puan türünden en az 75 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yukarıda tabloda belirtilen şartları sağlıyor olmak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımı başvıuruları 18 Ekim 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 20 Ekim 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece şahsen veya elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim