Gökçesu Belediyesi memur alımı yapacak. Az Önce yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Belediye yayımlanan memur alımı ilanı için alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara uygulanacak usul ile Memur Alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Kontenjan Detayları Nedir?

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Gökçesu Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında olmak üzere 48. madesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak " gibi şartlar aranacak.

Ayrıca;

  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
  • 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

KPSS Şartı Nedir?

Belediye memur alımı için Lisans mezunu alım yapılacak olup KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye bünyesine memur alımı başvuruları sadece İstenen belgelerle gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Başvurular aşağıdaki tarih ve adrese yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 6 - 11 Kasım 2023

Başvuru Adresi: Gökçesu Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğü, Gökçesu Beldesi Hürriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:24 Mengen/BOLU