Çanakkale Belediyesi memur alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Çanakkale Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı gerçekleştirecek. 

Buna göre Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere toplamda 14 kişilik kadro ile memur alımı gerçekleştirilecektir. İlan geçtiğimiz gün yayımlanmış olup başvuruları Bugün sona eriyor. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanın başvurusu hakkında bilmeniz gerekenleri aktaracağız.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Çanakkale Belediyesi memur alımı için toplamda 14 kişilik boş kadro açıkladı. Buna göre alım yapılacak kontenjan detayları şöyledir;

  • 9 İtfaiye Eri ( Ön Lisans ),
  • 5 Zabıta Memuru ( 2 Ön Lisans ve 2 Lisans Mezunu ),

Başvuru Süreci Sona Eriyor!

Söz konusu belediyenin memur alımı başvuruları için süreç sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar haberdeki bilgileri kullanarak başvuru yapabilecekler. 

Buna kapsamda Çanakkale Belediyesi Memur alımı başvuruları en geç 9 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. 

Başvuru Şartları Nedir?

Belediye bünyesine dahil edeceği memur adaylarından genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacaktır. Ayrıca 

  • 2022 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. 
  • Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,
  • Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak,

şartları aranacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Çanakkale Belediyesi memur alımı başvuruları 9 Aralık 2022 tarihinde sona erecek olup adaylara KPSS puan sırası ile değerlendirme yapıldıktan sonra 21/12/2022 tarihinde belediyemizin web sayfası www.canakkale.bel.tr adresinde ilan edilecektir.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim