Belediyeler Memur alımı ilanlarını yayımlaya devam ederken Bugün gelmiş olan ilana göre Tefenni Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda Zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre Belediye memur alımı için başvuru süreci ne zaman ve şatlar nedir? Tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Zabıta Memuru Alımı Kontenjan Detayı Nedir?

Tefenni Belediyesi Yayımladığı memur alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliğine göre 5 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Alımlar Ön Lisans ve Lisabs mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

Zabıta Memuru Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Tefenni Belediyesinin memur alımı ilanına başvuru için adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Ayrıca Özel olarak ise KPSS, Eğitim şartlarının sağlanıyor olması gereklidir. 

Genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Özel olarak ise adaylardan,

- Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyunda olmak,

- Yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak,

- En az C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

- 2022 yılında  yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 55 puan almış olmak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye başvuruları için Ocak ayında başlayacaktır. Başvurular sadece Şahsen istenen belgelerle yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 30 Ocak - 3 Şubat 2023

Başvuru Adresi: Tefenni Belediye Başkanlığı (Yokuş Mah. Burdur Cad. No: 2 Tefenni / Burdur)  Yazı İşleri Müdürlüğü’ne 

İLANIN TAM METNİ