Belediyelere Memur Alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Az Önce gelen ilan ile Tillo Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden Memur Alımı gerçekleştirilecektir. Belediye 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye İtfaiye eri yönetmeliği kapsamında istihdam edilmek üzere İtfaiye Eri alımı gerçekleştirilecektir.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Tillo Belediyesi Genel İdare Hizmetleri sınıfında 1 İtfaiye Eri alımı gerçekleştirecek.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Tillo Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağllık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " şartları aranacaktır.

İtfaiye Eri Alımı Şartları Nedir?

Belediye İtfaiye Eri alımları Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup  "Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programından mezun " olmak gereklidir. Ayrıca En az C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 2022 yılında yapılan KPSS'den P93 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Sınav tarihi ile 30 yaşını doldurmamış olmak, sağlık açısından görevine engel olabilecek yükseklik fobisi gibi sorunları olmamak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi şartlar aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye Memur alımları için başvuru süreci 1 Ocak 2023 tarihi ile başlayacak olup en geç 5 Ocak 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece İstenen belgelerle birlikte şahsen belediye ye yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim