Mersin Mezitli Belediyesi memur alımı ilanı yayımladı. Az Önce Resmi gazetede yayımlanan ilan ile Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İlk Defa atanacaklara uygulanacak susul kapsamında 2 memur Alımı gerçekleştirilecek. Alımlar KPSS Puanı ile Gerçekleştirilecek.

Başvuru Kontenjan Bilgisi Nedir?

Mezitli Belediyesi memur alımı 2 kişilik kadro ile gerçekleştirilecek. Bu kapsamda genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere 8. Dereceli kadroya VHKİ ve 10. Dereceli kadroda 1 Düz Memur alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Belediye memur alımı için yayımlanan ilana göre genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından marhum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacak.

KPSS şartı Nedir?

Adayların 2022 yılında yapılan KPSS'den 50 puan almış olmak şartı aranacak. VHKİ Alımı için 50 ve Memur alımı için 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımı için başvurular sadece bazı nitelikler kapsamında olmak üzere şahsen veya Elektronik ortamda yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 28 - 30 Kasım 2023

Şahsen Başvuru Adresi: Mezitli Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Atatürk Mah. Sanayi Cad. No: 24 - Mezitli/MERSİN

Elektronik Başvuru Adresi: [email protected]