Belediye Memur Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce yayımlanmış olan ilana göre Karapınar Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 farklı kadroda memur alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre KPSS En az 55 puan ile memur alımı yapacak. Alım yapılacak kadrolar ve adaylardan aranan özel şartlar haberde.

Memur Kontenjan Dağılımı ve Özel Başvuru Şartları:

1 Antrenör Alımı Detayları:

Genel İdare Hizmetleri sınıfında Herhangi bir Ortaöğretim Kurumundan (Lise veya Dengi Okul) mezun olmak, Gençlik ve Spor Bakanlığından alınan  wushu veya aikido Temel Antrenörlük Belgesine  sahip olmak şartı ile 2020 yılı KPSS'den P94 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartı aranacak.

1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Alımı Detayları:

GİH sınıfı Kadın erkek adaylardan KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olan adaylardan ve Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu Yönetimi, İktisat ve İşletme bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak, MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek şartı aranacak.

1 Programcı Alımı Detayları:

Teknik Hizmetler sınıfında 1 kişilik kadro ile Programcı alımı yapılacak olup Kadın Erkek adaylardan en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca, İ ki Yıllık Yüksekokulların Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

KArapınar Belediyesine memur başvıruları için süreç 15 Ağustos 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 18 Ağustos 2922 tarihi ile sona erecektir. Adaylar başvurularını sadece şahsen veya elektronik ortamda yapabilecek.

Elektronik Başvuru Ekranı: www.karapinar.bel.tr

Şahsen Başvuru Ekranı: Hankapı Mahallesi İnönü Caddesi No:29 Karapınar/KONYA adresindeki Karapınar Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

İLANIN TAM METNİ